Diensten

Onze uitgebreide diensten

Noabertechniek staat bekend om zijn uitstekende service en hoogwaardige diensten op het gebied van zonne-energie. Ons bedrijf, gevestigd in Coevorden, biedt haar diensten aan in omgevingen zoals Emmen, Dalen, Schonebeek, Hoogeveen en in de provincies Drenthe, Groningen en Overrijsel. Onze gekwalificeerde professionals hebben jarenlange ervaring en de nodige opleidingen afgerond, waaronder Solar-Topfitter en Solar-Specialist. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij u een professioneel en doeltreffend advies geven over hoe u het meeste uit uw zonne-energie investering kunt halen.

Installatie van zonnepanelen

Bij Noabertechniek helpen we u graag bij het installeren van zonnepanelen op uw dak. Neem contact met ons op voor professioneel advies en een efficiƫnte installatie.

Advies en ontwerp

Noabertechniek biedt advies en ontwerp voor duurzame en comfortabele thuistechnologie oplossingen, met focus op energieopslag en technologische ondersteuning.

Aanpassingen in de meterkast

Noabertechniek biedt professionele aanpassingen in de meterkast voor veilige en efficiƫnte energiehuishouding, met opleveringsrapporten voor verzekeraars.

Energieopslag

Energieopslag is het bewaren van energie voor later gebruik, zoals het opslaan van zonnestroom in batterijen. Noabertechniek biedt professionele oplossingen.

Recente projecten