Over ons

Ontdek onze deskundigheid: Noabertechniek - uw partner voor duurzame energieoplossingen

Wat doen we?

Noabertechniek is een dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Coevorden en actief is in de regio’s Emmen, Dalen, Schonebeek, Hoogeveen, Drenthe, Groningen en Overijssel. Wij richten ons op de installatie en onderhoud van zonne-energiesystemen en hebben ons daarom gespecialiseerd in zonnestroom-oplossingen.

Onze jarenlange ervaring en opleidingen bij Solar Register, waaronder de Solar-Topfitter en Solar-Specialist, zorgen ervoor dat we de juiste kennis en kunde in huis hebben om uw projecten op een veilige en efficiënte manier uit te voeren. Bij Noabertechniek staan kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel, wat zich uit in onze zorgvuldige aanpak en het leveren van topkwaliteit producten.

01.  Vakkundigheid: Noabertechniek staat voor hoogwaardige installaties en professioneel advies, waarbij de klant centraal staat.

02.  Duurzaamheid: Noabertechniek richt zich op de toepassing van duurzame technologieën, zoals zonnepanelen, om een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst.

03.  Innovatie: Het bedrijf blijft zich ontwikkelen en verbeteren, door continu op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en methoden.

04.  Betrouwbaarheid: Noabertechniek staat voor betrouwbaarheid, zowel in de kwaliteit van de installaties als in de service naar de klant.

05.  Ervaring: Noabertechniek beschikt over jarenlange ervaring en expertise in de installatie en het onderhoud van zonnestroom-systemen.

Fred te Riet ook genaamd Scholten Zonnepanelen & elektrotechnisch installateur